Το προϊόν υπάρχει ήδη στα αγαπημένα σας.

Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα σας.

Παρακαλώ επιλέξτε μέγεθος

Πρέπει να συνδεθείτε για να επεξεργαστείτε τον λογαριασμό σας.

Πρέπει να συνδεθείτε για να δείτε το ιστορικό σας.

Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι σας.

Παρακαλώ επιλέξτε μικρότερη ποσότητα!

Παρακαλώ επιλέξτε μεγαλύτερη ποσότητα!

Όροι χρήσης - Πολιτική απορρήτου

Η εταιρεία Design35Boutique η οποία εφεξής θα αναφέρεται ως εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αναθεωρεί ή να τροποποιεί ελεύθερα τους όρους και τους όρους συναλλαγών από το ηλεκτρονικό κατάστημα, έτσι ώστε αν το θεωρεί κατάλληλο, με μόνη υποχρέωση να ενημερώνει τους καταναλωτές για οποιαδήποτε αλλαγή έρχεται μέσω των σελίδων αυτού του ηλεκτρονικού καταστήματος. Οι συμβάσεις μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος μπορούν να δημιουργηθούν στην ελληνική ή αγγλική γλώσσα.

Πληροφορίες και προϊόντα

Η εταιρεία έχει δεσμευτεί για την ακρίβεια και την πληρότητα όσον αφορά τις πληροφορίες που παρατίθενται στο ηλεκτρονικό κατάστημα, έτσι ώστε η ταυτότητα της ΕΤΑΙΡΙΑΣ να παραμένει στο πέρασμα του χρόνου και οι συναλλαγές μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος. Η εταιρεία, λόγω καλής πίστης, δεν ευθύνεται και δεν δεσμεύεται για σφάλματα λόγω σφάλματος στην καταγραφή ηλεκτρονικών δεδομένων στο κατάστημα.

Αποποίηση ευθυνών

Η εταιρεία στο εμπόριο από το ηλεκτρονικό κατάστημα δεν ευθύνεται για τυχόν ζημιές που μπορεί να προκύψουν από την εκτέλεση ή τις παραγγελίες ή καθυστερώντας την υλοποίηση οποιασδήποτε αιτίας. Το ηλεκτρονικό κατάστημα με επώνυμα προϊόντα διαφόρων εταιριών δεν εγγυάται τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά αναλαμβάνει την άμεση ενημέρωση των πελατών για τη μη διαθεσιμότητα. Το ηλεκτρονικό κατάστημα παρέχει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που διατίθενται στον ιστότοπό του ως πληροφορίες (ονόματα, φωτογραφίες, εικονογραφήσεις) όπως ακριβώς είναι. '' Σε κάθε περίπτωση, η εταιρεία δεν είναι υπεύθυνη για αστική ή ποινική ευθύνη για τυχόν ζημιές (άμεσες, συνεπακόλουθα, τα οποία, χωρίς περιορισμό, εναλλακτικά και / ή συσσωρευμένα κέρδη, δεδομένα, απώλεια κερδών, οικονομική ικανοποίηση κλπ.) που ενδέχεται να υποστούν ο επισκέπτης από τρίτους σχετίζονται με τη λειτουργία αποτυχίας ή / του παρόντος δικτυακού τόπου ή / και την αδυναμία παροχής υπηρεσιών ή / και προϊόντων ή / και πληροφοριών που είναι διαθέσιμες από αυτόν ή / και τυχόν παρεμβάσεις τρίτου μέρους σε προϊόντα και / ή υπηρεσίες ή / και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

Πνευματική ιδιοκτησία

Το σύνολο του περιεχομένου του καταστήματος, συμπεριλαμβανομένων των ονομάτων, σημάτων, εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, κειμένων κ.λπ., αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της εταιρείας και προστατεύεται από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Οποιαδήποτε αντιγραφή, μεταβίβαση ή δημιουργία παράγωγης εργασίας με βάση περιεχόμενο που παραπλανά το κοινό σχετικά με τα πραγματικά οφέλη της αναπαραγωγής, φόρτωσης, αποστολής, διανομής ή μετάδοσης ηλεκτρονικού καταστήματος ή οποιασδήποτε άλλης χρήσης περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορική χρήση. επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής συγκατάθεσης της εταιρείας ή οποιουδήποτε άλλου δικαιούχου δικαιώματος πνευματικής ιδιοκτησίας. Τα ονόματα, οι εικόνες, τα λογότυπα και τα διακριτικά χαρακτηριστικά που αντιπροσωπεύουν το ηλεκτρονικό κατάστημα από τρίτους και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους αποτελούν ιδιοκτησιακά σήματα της ΕΤΑΙΡΙΑΣ ή τρίτων που προστατεύονται από τους ισχύοντες νόμους περί εμπορικών σημάτων. Η εμφάνισή τους στον ιστότοπο δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να ερμηνευθεί ως μεταφορά ή άδεια ή δικαίωμα χρήσης τους.

Αποστολές

Σύντομοι Όροι Παραγγελιών:

1) Ημερομηνία έναρξης μιας παραγγελίας θεωρείται η ημέρα της πιστοποίησης καταβολής του τιμήματος.
2) Η ημερομηνία παράδοσης μιας παραγγελίας είναι ενδεικτική και ενδέχεται να παρεκκλίνει κατόπιν ενημέρωσης του πελάτη, για λόγους ανωτέρας βίας ή υπαιτιότητα τρίτων.
3) Δέκα (10) ημέρες έπειτα από την ημερομηνία παράδοσης, εφόσον κωλυσιεργεί ο πελάτης , η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να μην αποθηκεύσει την παραγγελία σε δικές της εγκαταστάσεις, αλλά αντιθέτως να την αποστείλει σε εξωτερική αποθήκη με χρέωση του πελάτη.

Τρόποι Πληρωμής

Το DESIGN35BOUTIQUE σας δίνει τη δυνατότητα κατά την έναρξη της παραγγελίας σας να διαλέξετε παραστατικό, ανάμεσα από απλή απόδειξη ή τιμολόγιο. Κατά την διαδικασία ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας, σάς δίνεται η δυνατότητα να επιλέξετε ένα από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς:

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ : Μπορείτε να καταθέσετε το συνολικό κόστος της παραγγελίας σας στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας, με αιτιολογία κατάθεσης πάντα τον αριθμό της παραγγελίας σας και το ονοματεπώνυμό σας για να μην υπάρξει καθυστέρηση στην διεκπεραίωσή της.

ΕUROBANK: IBAN GR5502601820000800200695417
Δικαιούχος : ΚΟΛΛΙΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ

Χρειάζεται ΜΟΝΟ να μας ενημερώσετε τηλεφωνικώς ή μέσω email ότι απλά έχετε ολοκληρώσει την κατάθεσή σας. Μόλις το σύστημα μας επιβεβαιώσει την πληρωμή σας, αμέσως θα προχωρήσει στο επόμενο στάδιο η παραγγελίας σας. Η παραγγελία θα αποσταλεί μόνο αν λάβουμε την κατάθεση. Η κατάθεση πρέπει να γίνει μέσα σε τρεις (3) εργάσιμες ημέρες από την ημέρα της παραγγελίας. Αν το αντίστοιχο ποσό δεν κατατεθεί μέσα σε 72 ώρες, η παραγγελία θα ακυρωθεί.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ .Η πληρωμή πραγματοποιείται  κατά την παραλαβή του δέματος απο τον κούριερ.Τα μεταφορικά εντός Ελλάδας είναι 5,00€.Για αγορές άνω των 50,00€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν .Η εταιρεία κούριερ που συνεργαζόμαστε είναι η ACS.

Επιστροφές

Επιστροφή στα έξοδα του προϊόντος η εταιρεία DESIGN35BOUTIQUE μπορεί να γίνει σε όλες τις περιπτώσεις όπου η εντολή εκτελείται εσφαλμένα, σε περίπτωση παράδοσης διαφορετικού από το είδος, ταξινομημένο κατά είδος ή ποσότητα, ή εάν ο τύπος παράδοσης της συσκευασίας είναι κατεστραμμένος, ή χύμα ή σε περίπτωση που το είδος είναι λάθος. Στην περίπτωση αυτή, ο πελάτης πρέπει είτε να αποδεχθεί την παραλαβή του προϊόντος από την αρχή είτε να ζητήσει επιστροφή, σε συνεννόηση με την εταιρεία. Τα προϊόντα πρέπει να επιστραφούν στην κατάσταση που έστειλε η εταιρεία. Εάν δεν επιστραφεί εντός του χρονικού διαστήματος που έχει συμφωνηθεί σε συνεννόηση με την εταιρεία , τότε το ηλεκτρονικό κατάστημα έχει το δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή και ως εκ τούτου να αρνηθεί να αντικαταστήσει. Σε όλες τις περιπτώσεις η επιστροφή του πρώτου προϊόντος θα πρέπει να γίνεται με όλα τα συνοδευτικά έγγραφα του προϊόντος (π.χ. Παραλαβή.) Και να συμπληρώνεται η συσκευασία. Η επιστροφή αγαθών με χρέωση της εταιρείας θα γίνει είτε με προσωπική μεταφορά είτε με κάποια courier . Εάν τα προϊόντα επιστροφής υπό τον όρο ότι έχουν προηγουμένως λάβει και ελέγξει τα προϊόντα από την εταιρεία , η αντικατάσταση των προϊόντων θα είναι στο ίδιο προϊόν, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα ή κάτι παρόμοιο. Σε περίπτωση που τα εμπορεύματα επιστραφούν με βλάβη ή ελλιπή η εταιρεία έχει το δικαίωμα να ζητήσει αποζημίωση από τον πελάτη, το ποσό του οποίου θα καθορίζεται από την κατάσταση των αγαθών και θα κάνει μονομερώς και αυτόματα Των οποίων το σύνολο ή εν μέρει αντισταθμίζει την απαίτηση αυτού στον πελάτη. Οι επιστροφές προϊόντων, οι οποίες θεωρούνται ελαττωματικές θα πρέπει να εγκριθούν πρώτα από την εταιρεία. Εάν το μέγεθος δεν ταιριάζει, ο πελάτης μπορεί να επιστρέψει το προϊόν και να το αλλάξει με διαφορετικό μέγεθος ή άλλο προϊόν. Πολιτική της εταιρείας μας είναι ότι δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων. Εάν ένα προϊόν βρεθεί ελαττωματικό κατά τη διάρκεια της παράδοσης, επιστρέψτε αυτό / αυτά χρεώνοντας την εταιρεία και αφού πρώτα ενημερώσετε την εταιρεία. Σε αυτή την περίπτωση, το προϊόν επιστροφής / ελαττωματικού προϊόντος μπορεί να γίνει από τον ίδιο πελάτη στο ηλεκτρονικό κατάστημα που διατηρεί η επιχείρηση, είτε να το στείλει / αυτοί και να πληρώσει στην εταιρεία τα έξοδα παραλαβής. Η επιστροφή των αγαθών που είναι ελαττωματικά κατά την παράδοση θα γίνει αποδεκτή εντός επτά (7) ημερολογιακών ημερών από την παράδοση στον πελάτη. Ταυτόχρονα, το προϊόν δεν πρέπει να καταστρέφεται και να έχει όλα τα πρωτότυπα έγγραφα που συνοδεύουν το προϊόν (απόδειξη κλπ.) Και να συμπληρώνει τη συσκευασία.

Προσωπικά δεδομένα

Οι πληροφορίες χρήστη (ονόματα, επάγγελμα, διεύθυνση, διεύθυνση κατοικίας κ.λπ.) και οι συναλλαγές για τους χρήστες του καταστήματος είναι εμπιστευτικές, όπως συμβαίνει συνήθως στο κατάστημα συναλλαγών. Οι χρήστες προσφέρουν τα στοιχεία τους για χρήση σε μέρος του εμπορίου, όπως και με αυτό, θα ενημερωθείτε από την εταιρεία αφού αποδεχθείτε την επικείμενη επεξεργασία δεδομένων όπως τα προσωπικά δεδομένα για τους σκοπούς της ομαλής και απλής συναλλαγής μεταξύ των μερών, καθώς και τη διαβίβαση των αποδεκτών αυτών στοιχείων, τα οποία θα προσδιοριστούν ειδικά, τους υπαλλήλους και τους υπαλλήλους της ΕΤΑΙΡΙΑΣ κατά την επεξεργασία της σύμβασης που συντάχθηκε. Επίσης με το παρόν ενημερώνεται για την ύπαρξη των δικαιωμάτων και του δικαιώματος να αντιταχθεί στο άρθρο 13 του Ν.1272 / 1997.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
ΕΝΤΑΞΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ